Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Griffin Hearts (308458) - Real Uvedal C.F. (1370020) » 709638260: T72/J1/V

Liga 709638260 Información oficial sobre el partido 709638260 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / V.121 (5634)

Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido 1 - 1 Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido
0 - 1 Brand-Jan van Kulemborg (54')
Lupo Hidalgo (75') 1 - 1
Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido 1 - 1 Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Griffin Hearts Alineación oficial del equipo 'Griffin Hearts' en el partido 1 - 3 Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Griffin Hearts

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Griffin equilibrava la balança al minut 75. En Lupo Hidalgo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Manuel José Gana va fer al minut 28 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 方 (Fang) 祖国 (Zuguo), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Manuel José Gana va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 38, i va passar la pilota a Lupo Hidalgo, però aquest no va encertar a marcar.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lupo Hidalgo hauria d'haver estat gol al minut 60 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Griffin va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però Tadeyo Sánchez-Girón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Grigoriy Bobunov de Griffin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Uvedal C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 54, quan Brand-Jan van Kulemborg va posar els visitants Uvedal per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Ivan Krstić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Robert Andăr va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nasreddine Hammens, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Brand-Jan van Kulemborg, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ivan Krstić no va ser aprofitada per en Anas Driouech que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Brand-Jan van Kulemborg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.