Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club de la Lucha (1364847) - Jabsco Old Bhoys (797650) » 709637569: T72/J11/V

Liga 709637569 Información oficial sobre el partido 709637569 en Hattrick

20.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / V.108 (5621)

Club de la Lucha Alineación oficial del equipo 'Club de la Lucha' en el partido 3 - 2 Jabsco Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Jabsco Old Bhoys' en el partido
0 - 1 Keegan Houser (26')
Mulatu Roteme (36') 1 - 1
Manoj Gurnani (64') 2 - 1
2 - 2 Kacper Berliński (76')
Taner Diriker (80') 3 - 2
Club de la Lucha Alineación oficial del equipo 'Club de la Lucha' en el partido 3 - 2 Jabsco Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Jabsco Old Bhoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club de la Lucha Alineación oficial del equipo 'Club de la Lucha' en el partido 2 - 0 Jabsco Old Bhoys Alineación oficial del equipo 'Jabsco Old Bhoys' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de la Lucha

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Després de 36 minuts de partit, Mulatu Roteme igualava per Club de la Lucha en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 124 Minuto 64 (Gol de penalti): Corria el minut 64, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Club de la Lucha s'avançava en el marcador després que en Manoj Gurnani xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 80 gràcies a la jugada de Taner Diriker, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Club de la Lucha va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Saber El-Hassani en un 1 contra 1 amb el porter Enzo Héctor Duffei, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Saber El-Hassani gairebé va marcar per a Club de la Lucha des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a Club de la Lucha per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Saber El-Hassani, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 6 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Manoj Gurnani sempre feia allò que el company necessitava. Li feia cobertures, li donava sortides, inclús donava instruccions!

Jabsco Old Bhoys

Goles Goles

  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Varghese Kuruvilla no va poder aturar Keegan Houser de Jabsco, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 26 el 0 - 1.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Jabsco van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Kacper Berliński.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Jabsco, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Frédéric Gautier va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Jabsco van sortir al contraatac amb encert al minut 11, però Kacper Berliński no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Axel Maurel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Axel Maurel de Jabsco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.