Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TORA BORA JUNIORS (440642) - Trufis (1430674) » 709637351: T72/J13/V

Liga 709637351 Información oficial sobre el partido 709637351 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / V.104 (5617)

TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido 7 - 1 Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido
0 - 1 Anastasio Audala (40')
Lennard Bemelmans (42') 1 - 1
Diego 'Timo Timo Timo' Miro (44') 2 - 1
Segismundo Posch (44') 3 - 1
Segismundo Posch (44') 4 - 1
Rubén Gray (74') 5 - 1
Lennard Bemelmans (77') 6 - 1
Fernando Embil (89') 7 - 1
TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido 7 - 1 Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido 5 - 0 Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido
Tiene suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TORA BORA JUNIORS

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lennard Bemelmans va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. JUNIORS empatava el partit, 1 a 1, al minut 42.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): JUNIORS va posar-se per davant 2 - 1 al minut 44, quan Diego 'Timo Timo Timo' Miro va llançar una pena màxima perfectament.
  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Segismundo Posch va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 44, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del JUNIORS, mentre ja celebrava el 3 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de JUNIORS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Segismundo Posch progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rubén Gray va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lennard Bemelmans, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a JUNIORS.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Embil es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 7 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Tibério 'Conejito' Ortiz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de JUNIORS.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Ekkehart Schneeberger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Corcuera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Diego 'Timo Timo Timo' Miro, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lennard Bemelmans per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jesús Corcuera va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Labastida de JUNIORS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Trufis

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Anastasio Audala que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Trufis.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Pablo Graful va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Manuel Núñez Alvar va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Zakarias Erro va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Trufis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zakarias Erro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.