Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Liquidanvar (124671) - Tomelloso C. F. (1578159) » 709637302: T72/J1/V

Liga 709637302 Información oficial sobre el partido 709637302 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / V.104 (5617)

Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 4 - 1 Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido
0 - 1 Serdar Emre Fatih (8')
Łukasz Wyspiański (34') 1 - 1
Juan Antonio Cardenal (74') 2 - 1
Łukasz Wyspiański (75') 3 - 1
Francesc Xavier Usac (89') 4 - 1
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 4 - 1 Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Liquidanvar Alineación oficial del equipo 'Los Liquidanvar' en el partido 2 - 0 Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido
Tiene suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Liquidanvar

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 del partit, el jugador Łukasz Wyspiański de Liquidanvar va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Antonio Cardenal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Liquidanvar es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Łukasz Wyspiański es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Liquidanvar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francesc Xavier Usac progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Robustiano das Pontes va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Liquidanvar Juan Antonio Cardenal quasi va assolir l'empat al minut 30 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Łukasz Wyspiański del Liquidanvar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Matias Saarijärvi al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eduardo Carlos Berti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tomelloso C. F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Teodor Serwa és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Serdar Emre Fatih perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tomelloso va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Serdar Emre Fatih, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Serdar Emre Fatih va intentar anar-se'n per velocitat al minut 35 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.