Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gasteiztarra (1370733) - Club Deportivo Opañel (1458526) » 709636965: T72/J14/V

Liga 709636965 Información oficial sobre el partido 709636965 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / V.97 (5610)

Gasteiztarra Alineación oficial del equipo 'Gasteiztarra' en el partido 3 - 1 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Bodmar Frauenschläger (42') 1 - 0
1 - 1 Adrian Ivan (43')
Ezz Yasser (44') 2 - 1
Ezz Yasser (44') 3 - 1
Gasteiztarra Alineación oficial del equipo 'Gasteiztarra' en el partido 3 - 1 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gasteiztarra Alineación oficial del equipo 'Gasteiztarra' en el partido 2 - 0 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gasteiztarra

Goles Goles

  • 187 Minuto 42 (Gol tiro lejano): Després de 42 minuts el Gasteiz, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Bodmar Frauenschläger sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 44 minuts, Ezz Yasser va superar per velocitat Luis Rubio Marín per posar el 2 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CD Opañel. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ezz Yasser la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gasteiz es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): El Gasteiz se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 37, en Hugo Ochoa va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Maurer es va comportar com un juvenil al minut 44 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 287 Minuto 44 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ezz Yasser ja els havia advertit que el porter contrari, en Emanuel Bican, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Gasteiz va deixar en bona posició a en Chezi Klinger per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oscar Fernando Pena de Gasteiz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Club Deportivo Opañel

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): CD Opañel van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 43, quan Adrian Ivan va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Maurer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 44 minuts, el CD Opañel va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CD Opañel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Téozinho Paim, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Juan Maurer de CD Opañel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xandro Goijers de CD Opañel es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.