Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starship_Troopers (777321) - kontraall Team (775775) » 709636706: T72/J6/V

Liga 709636706 Información oficial sobre el partido 709636706 en Hattrick

15.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / V.93 (5606)

Starship_Troopers Alineación oficial del equipo 'Starship_Troopers' en el partido 1 - 1 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
José Nagore (31') 1 - 0
1 - 1 Pablo Frisa (81')
Starship_Troopers Alineación oficial del equipo 'Starship_Troopers' en el partido 1 - 1 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Starship_Troopers Alineación oficial del equipo 'Starship_Troopers' en el partido 1 - 1 kontraall Team Alineación oficial del equipo 'kontraall Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,1 % 28,6 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starship_Troopers

Goles Goles

  • 187 Minuto 31 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Troopers va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 31 va arribar el 1 - 0 quan en José Nagore va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Clemente Menghini va fallar un penal al minut 34.
  • 287 Minuto 61 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Troopers va deixar en bona posició a en 徹 (Toru) 岩渕 (Iwabuchi) per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Castela de Troopers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

kontraall Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 81 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pablo Frisa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Enrique Torres Moreno va estar a punt de posar per davant a kontraall amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giulio Pelucchi va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Enrique Torres Moreno va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Pablo Frisa va encarar al porter al 32, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): kontraall va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José Luis Aniorte que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Enrique Torres Moreno per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 47, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de kontraall van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gartxot Barrondo va sortir desviat a la dreta de la porteria.