Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kebab mixto solo carne (1416294) - The Cockers (1434178) » 709635647: T72/J7/V

Liga 709635647 Información oficial sobre el partido 709635647 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / V.74 (5587)

Kebab mixto solo carne Alineación oficial del equipo 'Kebab mixto solo carne' en el partido 1 - 2 The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido
0 - 1 Florin Zlatea (19')
José Alberto Oliver (47') 1 - 1
1 - 2 David Horachita (78')
Kebab mixto solo carne Alineación oficial del equipo 'Kebab mixto solo carne' en el partido 1 - 2 The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kebab mixto solo carne Alineación oficial del equipo 'Kebab mixto solo carne' en el partido 2 - 1 The Cockers Alineación oficial del equipo 'The Cockers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kebab mixto solo carne

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Kebablover aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan José Alberto Oliver va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, José Alberto Oliver quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Víctor Gorbea va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alfonso Galán per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Kebablover va posar setge sobre la defensa central visitant però en Valentin Strotzer no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marc Bertomeu va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant José Jesús Urrea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gregory Schranz va marxar per velocitat al minut 77 i va fer una passada de la mort a Angelo Marchesi, però aquest va fallar.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): János Széplaki va superar els defenses rivals per velocitat al minut 80 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kebablover va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en 洪 (Hong) 满 (Man) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

The Cockers

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Florin Zlatea quedar desmarcat i marcar per a Cockers al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Horachita va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Selim Süha Arık, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Selim Süha Arık va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Cockers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Attila Walfisch va quedar-se sol davant el porter Enrique Martín Domínguez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Florin Zlatea va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 81, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Attila Walfisch de Cockers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.