Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Mata (1433814) - Survey Team (995425) » 709635511: T72/J1/V

Liga 709635511 Información oficial sobre el partido 709635511 en Hattrick

11.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / V.72 (5585)

CD Mata Alineación oficial del equipo 'CD Mata' en el partido 1 - 0 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
Mauricio Call (29') 1 - 0
CD Mata Alineación oficial del equipo 'CD Mata' en el partido 1 - 0 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Mata Alineación oficial del equipo 'CD Mata' en el partido 1 - 1 Survey Team Alineación oficial del equipo 'Survey Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Mata

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mauricio Call de Matitas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Matitas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Tardelli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Matitas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 34 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Cyrille Bonnard, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mauricio Call per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Niklaus Buchmann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, Cyrille Bonnard gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cyrille Bonnard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Alberto Ortiz-Villajos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Niklaus Buchmann va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Survey Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Survey van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Juan Canal va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Carlos Planas de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.