Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TeToso y TePandemio (988941) - Ad Laguna (310798) » 709634694: T72/J7/V

Liga 709634694 Información oficial sobre el partido 709634694 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / V.57 (5570)

TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 3 - 0 Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido
Francisco Martín (19') 1 - 0
Francisco Martín (66') 2 - 0
Szymon Stawik (89') 3 - 0
TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 3 - 0 Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TeToso y TePandemio Alineación oficial del equipo 'TeToso y TePandemio' en el partido 2 - 0 Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeToso y TePandemio

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Francisco Martín va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tepandemio.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, Cornel Niculescu va pentinar un córner cap al segon pal que Francisco Martín va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tepandemio va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Szymon Stawik progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Siamand Agha Miri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tepandemio se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Daniele Caveglia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tepandemio.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jerzy Pałka va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Luis Antonio Samuel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Tepandemio per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Jerzy Pałka va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 289 Minuto 53 (Ocasión evento especial): Raúl Muñoz va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 53, però no s'esperava que en José Prestes, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Tepandemio ho intentava per la dreta per mitjà de Cornel Niculescu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ilmari Tiusanen de Tepandemio va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Ad Laguna

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Laguna van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Severino Righetto des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Siamand Agha Miri va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 76 de joc.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Laguna va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Severino Righetto va sortir per sobre el travesser.