Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riggorecci AL (1597842) - S.D. Ibiza (778704) » 709634618: T72/J2/V

Liga 709634618 Información oficial sobre el partido 709634618 en Hattrick

18.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / V.56 (5569)

Riggorecci AL Alineación oficial del equipo 'Riggorecci AL' en el partido 2 - 0 S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido
Òscar Pasanau (42') 1 - 0
Òscar Pasanau (69') 2 - 0
Riggorecci AL Alineación oficial del equipo 'Riggorecci AL' en el partido 2 - 0 S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riggorecci AL Alineación oficial del equipo 'Riggorecci AL' en el partido 0 - 2 S.D. Ibiza Alineación oficial del equipo 'S.D. Ibiza' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riggorecci AL

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Riggorecci el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Òscar Pasanau va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): El gol de falta de Òscar Pasanau sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 69 i ampliar l'avantatge de Riggorecci a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Riggorecci va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Xavier Barrufet va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Riggorecci va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Òscar Pasanau va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Romeu Diomondi.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Riggorecci van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Òscar Pasanau des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Riggorecci van sortir al contraatac al minut 83, però Òscar Pasanau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Riggorecci va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gerardo Manzanedo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vardkes Kevorkyan de Riggorecci es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

S.D. Ibiza

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ibiza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bogdan Vilt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Eric Kanana va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ibiza va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cătălin Muntea va desviar el xut final de Bogdan Vilt després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Gabriel Cuéllar la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ibiza havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Bogdan Vilt ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.