Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEANA FC (1336762) - garnatxa club (485484) » 709633975: T72/J9/V

Liga 709633975 Información oficial sobre el partido 709633975 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / V.44 (5557)

AlforjaFS Alineación oficial del equipo 'AlforjaFS' en el partido 3 - 2 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
Javier Ramírez (16') 1 - 0
1 - 1 Scott McLay (24')
1 - 2 Odd Knutsen (43')
Kiriam Arra (53') 2 - 2
Eugenio Frediani (64') 3 - 2
AlforjaFS Alineación oficial del equipo 'AlforjaFS' en el partido 3 - 2 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AlforjaFS Alineación oficial del equipo 'AlforjaFS' en el partido 2 - 4 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,4 % 59,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlforjaFS

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): AlforjaFS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Javier Ramírez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): En Kiriam Arra va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-2.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de AlforjaFS. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Eugenio Frediani xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Serapio Santalla van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Aram Caussa a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diego Perafán! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): AlforjaFS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eugenio Frediani va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Miguel Juan Loinaz.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 43 en Guillaume Prenafeta ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Santuru Bizkei el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Kiriam Arra hauria d'haver estat gol al minut 53 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El AlforjaFS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Santuru Bizkei va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Xose Laxos de AlforjaFS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kiriam Arra de AlforjaFS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

garnatxa club

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador visitant Scott McLay va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 24 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Odd Knutsen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Odd Knutsen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): garnatxa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gabriel Caicedo va desviar el xut final de José María Valbuena després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Igor Kromin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Mateusz Kazber de garnatxa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Scott McLay s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.