Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Astur (1578314) - Sporting da Pallota (1370066) » 709633903: T72/J5/V

Liga 709633903 Información oficial sobre el partido 709633903 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / V.43 (5556)

MONEVA Alineación oficial del equipo 'MONEVA' en el partido 2 - 2 Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido
0 - 1 Jorge Fraj (24')
0 - 2 Kürşat Odata (32')
Ivan Filadélfio (34') 1 - 2
Aleksandar Trifunović (56') 2 - 2
MONEVA Alineación oficial del equipo 'MONEVA' en el partido 2 - 2 Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MONEVA Alineación oficial del equipo 'MONEVA' en el partido 2 - 0 Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MONEVA

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Als 34 minuts, una gran jugada per l'esquerra de MONEVA va acabar amb la pilota als peus de Ivan Filadélfio que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 56, Aleksandar Trifunović de MONEVA empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Pablo Romay va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MONEVA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): MONEVA va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Julian Bergstedt va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mauri Gelpí va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 27 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Ivan Filadélfio quasi empata el partit per a MONEVA, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Kemal Vahip quasi marca en una jugada assajada de córner que Ángel Camison havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Aleksandar Trifunović va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 53, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Javier Guzmán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mauri Gelpí va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Javier Agámez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): MONEVA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Peter Gerdander ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Sporting da Pallota

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Fraj de Sporting va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Celestino Holgado estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Kürşat Odata va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 32.