Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Singuerlin Style (989063) - Sant Cugat F.C. (309295) » 709631944: T72/J5/V

Liga 709631944 Información oficial sobre el partido 709631944 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / V.8 (5521)

Singuerlin Style Alineación oficial del equipo 'Singuerlin Style' en el partido 1 - 1 Sant Cugat F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Cugat F.C.' en el partido
0 - 1 José Fuenmayor (13')
Sergio Galaz (18') 1 - 1
Singuerlin Style Alineación oficial del equipo 'Singuerlin Style' en el partido 1 - 1 Sant Cugat F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Cugat F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Singuerlin Style Alineación oficial del equipo 'Singuerlin Style' en el partido 1 - 1 Sant Cugat F.C. Alineación oficial del equipo 'Sant Cugat F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Singuerlin Style

Goles Goles

  • 187 Minuto 18 (Gol tiro lejano): Després de 18 minuts el Singuerlin, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Sergio Galaz sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Singuerlin va deixar en bona posició a en Tero Pitkälä per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 224 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77, Singuerlin va disposar d'un penal a favor, però el xut de Hagen Landgraf va ser aturat per Eloy Isasbiril.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mattias Mårtensson.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Nikola Vojnović de Singuerlin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sant Cugat F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, el Sanku va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Fuenmayor, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Alem Flamarich quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Agustín Retavisca va xutar magistralment una falta al minut 73 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Alem Flamarich, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfonso Almendros ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan Alfonso Almendros va estar a punt de posar per davant a Sanku amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raphaël Mostert va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesc Xavier Padró de Sanku la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.