Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darien CFL (1338370) - CUNIT TEAM (437144) » 709631915: T72/J12/V

Liga 709631915 Información oficial sobre el partido 709631915 en Hattrick

27.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 12 / V.7 (5520)

Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 2 - 3 CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido
Strahinja Stojimirović (36') 1 - 0
1 - 1 Horácio Abud (42')
1 - 2 Salih Yardak (43')
Antonino Culcasi (47') 2 - 2
2 - 3 François Dubesset (78')
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 2 - 3 CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 3 - 1 CUNIT TEAM Alineación oficial del equipo 'CUNIT TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darien CFL

Goles Goles

  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Strahinja Stojimirović va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Karol Drelich per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 47, Antonino Culcasi de Darien empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Darien per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Strahinja Stojimirović, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Antonino Culcasi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Darien se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Darien va ser a punt de marcar al minut 44, quan el seu jugador Christian Butler-Persons va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Michael Chuks va ridiculitzar a en Karol Drelich amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Vitomir Krušvar de Darien va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CUNIT TEAM

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Horácio Abud per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Salih Yardak quedar desmarcat i marcar per a CUNIT al minut 43. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 78, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què François Dubesset es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CUNIT la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Leopold Botlík va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.