Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aldeperrak (796786) - CD Lealtad (989554) » 709631836: T72/J6/V

Liga 709631836 Información oficial sobre el partido 709631836 en Hattrick

15.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / V.6 (5519)

aldeperrak Alineación oficial del equipo 'aldeperrak' en el partido 2 - 0 CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido
Miguel Rubio Envite (79') 1 - 0
Carmelo Maler (83') 2 - 0
aldeperrak Alineación oficial del equipo 'aldeperrak' en el partido 2 - 0 CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aldeperrak Alineación oficial del equipo 'aldeperrak' en el partido 1 - 1 CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,3 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aldeperrak

Goles Goles

  • 187 Minuto 79 (Gol tiro lejano): En Augustin Elberfeld conduïa pel cercle central i, veient a en Miguel Rubio Envite desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Carmelo Maler va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 83 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio Urtaran no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Augustin Elberfeld estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de aldeperrak, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Adrián Fromesta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

CD Lealtad

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tomás Sánchez Rubio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bonifacio Cao que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Carlos Guereca va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eero-Matti Tapaninen va aconseguir desviar el seu xut a córner.