Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

girafantes F.C (799845) - FC Deza-Lalin (438366) » 709630484: T72/J4/IV

Liga 709630484 Información oficial sobre el partido 709630484 en Hattrick

01.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / IV.46 (3469)

girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 2 - 1 FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido
Raúl Estrader (36') 1 - 0
1 - 1 Antton Urritza (53')
Gilbert Haeringer (74') 2 - 1
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 2 - 1 FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 4 - 0 FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido
Tiene mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

girafantes F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Raúl Estrader ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, girafantes es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Corria el minut 74 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gilbert Haeringer, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Gilbert Haeringer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 17 (Ocasión de penalti): girafantes es va veure beneficiat per la polèmica al minut 17, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Loïs Espinalt va relliscar al moment de fer el xut i el porter Dimitar Boyadzhiev no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Raúl Estrader va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Jan-Hein Bommel, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marco Jiranek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Michael Overall va estar a punt d'avançar els locals al minut 54 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tasos Mavropoulos va superar els defenses rivals per velocitat al minut 68 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Jan-Hein Bommel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dimitar Boyadzhiev va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, János Zrínyi de girafantes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marco Jiranek s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

FC Deza-Lalin

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 53 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Antton Urritza.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Jannick Koehler va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deza-Lalin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Carlos Masferrer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.