Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pinturas torres (1601985) - Clema Utd. (311706) » 709629214: T72/J9/IV

Liga 709629214 Información oficial sobre el partido 709629214 en Hattrick

06.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 9 / IV.23 (3446)

pinturas torres Alineación oficial del equipo 'pinturas torres' en el partido 2 - 1 Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido
Francisco Estoles (21') 1 - 0
Albert Carbonell (35') 2 - 0
2 - 1 Ángel David Blázquez (66')
pinturas torres Alineación oficial del equipo 'pinturas torres' en el partido 2 - 1 Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pinturas torres Alineación oficial del equipo 'pinturas torres' en el partido 2 - 0 Clema Utd. Alineación oficial del equipo 'Clema Utd.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pinturas torres

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Francisco Estoles ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pinturas es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Albert Carbonell va incrementar l'avantatge de pinturas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gabriele Ligi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Fernando Villabedón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Alberto Ñacle va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Albert Carbonell va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El pinturas ho intentava per la dreta per mitjà de Iván Fuencirio, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Clema Utd.

Goles Goles

  • 137 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Estanislau Lojo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 66 de joc. Ángel David Blázquez es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Joan Manel Xanxo que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Ángel David Blázquez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ángel David Blázquez de Clema amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Sáinz Diez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.