Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esternocleidomastoideo (1432444) - Solo Gobar F.C (1435300) » 709627374: T72/J11/III

Liga 709627374 Información oficial sobre el partido 709627374 en Hattrick

20.05.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / III.6 (3413)

Esternocleidomastoideo Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo' en el partido 3 - 1 Solo Gobar F.C Alineación oficial del equipo 'Solo Gobar F.C' en el partido
Thomas d’Hamecourt (16') 1 - 0
Zaldubi Soroko (39') 2 - 0
Filip Ostrovski (49') 3 - 0
3 - 1 Nathan Brandt (77')
Esternocleidomastoideo Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo' en el partido 3 - 1 Solo Gobar F.C Alineación oficial del equipo 'Solo Gobar F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esternocleidomastoideo Alineación oficial del equipo 'Esternocleidomastoideo' en el partido 2 - 0 Solo Gobar F.C Alineación oficial del equipo 'Solo Gobar F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esternocleidomastoideo

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 16 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Thomas d’Hamecourt llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Esternocleidomastoi va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Zaldubi Soroko, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Filip Ostrovski es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ignacio Herrera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Bitor Martínez de Tejada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Manuel Antonio Sandí va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Antón Letosa? Un error clamorós seu va donar a Lajos Bendes una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alvar Moreno Diez va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Filip Ostrovski, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Manuel Antonio Sandí al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Herrera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Thomas d’Hamecourt es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Solo Gobar F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Nathan Brandt va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gobar i marcant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Gobar van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 13 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Rubén Gante, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Lajos Bendes la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Gobar havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Bakri Kurdi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gobar que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefano Mondani de Gobar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ebert Ragnarsson de Gobar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.