Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kyaputen Tsubasa (1586866) - soto y cubero (778235) » 708703739: T72/R1

Copa 708703739 Información oficial sobre el partido 708703739 en Hattrick

08.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 1

Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido 4 - 2 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido 2 - 1 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kyaputen Tsubasa

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Kyaputen va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 35 Antón Noguera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Muhammad Aun no va ser aprofitada per en Georgi Kyulavski que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Armando Villapún arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pere Josep Quixal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antón Noguera va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant David Pocher va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Kyaputen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antón Noguera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Pocher.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Jaime Iramain de Kyaputen gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Antón Noguera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kyaputen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pere Josep Quixal xutant per a Kyaputen va fer anar la pilota just on la volia, però David Pocher, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Armando Villapún de Kyaputen, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival David Pocher en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Aarni Sarja anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Kyaputen.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Santiago Claver va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.

soto y cubero

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Als 75 minuts de partit, Abdelrani Tarji de cubero va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Said Shellukindo de cubero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de cubero Alessandro Manerba no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aarni Sarja es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de cubero Sina Cheshmeh Dari va intentar enganyar Aarni Sarja amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de cubero Ulf Painer va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Said Shellukindo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Aarni Sarja va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de cubero i 4 - 2 al marcador.