Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

@valencia f. C (436805) - Lumbreras C.F. (992530) » 708703158: T72/R1

Copa 708703158 Información oficial sobre el partido 708703158 en Hattrick

08.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 1

@valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido 3 - 5 Lumbreras C.F. Alineación oficial del equipo 'Lumbreras C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
@valencia f. C Alineación oficial del equipo '@valencia f. C' en el partido 0 - 5 Lumbreras C.F. Alineación oficial del equipo 'Lumbreras C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

@valencia f. C

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Després de 13 minuts de partit, Bartosz Kałduński igualava per @valencia en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Cornel Roos va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 15 de joc. Philippe Mafli es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Philippe Mafli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, @valencia es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Al minut 84, Bartosz Kałduński gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el @valencia va posar setge sobre la defensa central visitant però en Paul-Cristian Bărăian no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Cornel Roos no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabio Del Castello.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frode Ringdal de @valencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lumbreras C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Dezider Krišan va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Robert Kucharek va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 85.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Robert Kucharek per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 174 Minuto 89 (Gol de penalti): Quan passaven 89 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Lumbreras. En Dezider Krišan va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 3 - 4.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Roque Pozuelo de Lumbreras va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Miguel Ribas de Lumbreras va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Paul Smelvær que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Juan Miguel Ribas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 12 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lumbreras va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Robin Champigny sol davant la porteria al minut 26, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Juan Miguel Ribas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Emmanuel Ledoyen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Ignacio Estelrich va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.