Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huercal de Almeria (1339884) - FC.Pacapa (437192) » 708702978: T72/R1

Copa 708702978 Información oficial sobre el partido 708702978 en Hattrick

08.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 1

Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido 3 - 5 Torri Army C.F. Alineación oficial del equipo 'Torri Army C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Huercal de Almeria Alineación oficial del equipo 'Huercal de Almeria' en el partido 3 - 7 Torri Army C.F. Alineación oficial del equipo 'Torri Army C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huercal de Almeria

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Huercal contenien la respiració mentre en Ali Gharbawi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Huercal va ser Aurelio Lividini.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, Sovanna Kim, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Huercal es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dean Nightingale va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Torri Army C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Karl-Manfred Liesaus de Torri va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en David Vergara va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marko Janković, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marko Janković que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Torri.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Karl-Manfred Liesaus va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a Torri.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Marko Janković quasi aconsegueix empatar per Torri al minut 22, però Dan Ionescu va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.