Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DIU Barbitúrico (993056) - Antares Starbeers (1434407) » 708702852: T72/R1

Copa 708702852 Información oficial sobre el partido 708702852 en Hattrick

08.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 1

DIU Barbitúrico Alineación oficial del equipo 'DIU Barbitúrico' en el partido 2 - 4 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DIU Barbitúrico Alineación oficial del equipo 'DIU Barbitúrico' en el partido 2 - 0 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DIU Barbitúrico

Goles Goles

  • 110 Minuto 63 (Gol de falta): Fernando de la Cueva va aconseguir l'empat per a Barbitúrico mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Néstor Olmos Blanco no va ser aprofitada per en Leonardo Ternero que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Barbitúrico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mathias Duus en un 1 contra 1 amb el porter Moisés Casteleiro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 103 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 103 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Fernando de la Cueva va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandre Porqueras de Barbitúrico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Néstor Olmos Blanco.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Leonardo Ternero va xutar fora per a Barbitúrico, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Gabriel Milan de Barbitúrico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Saúl Astariz de Barbitúrico, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Moisés Casteleiro en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Barbitúrico Alexandre Porqueras, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Moisés Casteleiro. El marcador continuava 2 - 3.

Antares Starbeers

Goles Goles

  • 106 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 62 minuts, Diego Gandaberro va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Starbeers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Daniel Jove des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el Starbeers estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Elano Taracena va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Carlos Iguarán va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Hadrián Caibeis, el jugador de Starbeers va ser expulsat al minut 73.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): Chaime Azcarate de Starbeers va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Moussa Doumbia s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Starbeers Herbert Münz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Moussa Doumbia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Iguerabide de Starbeers anava molt fort i col·locat però Moussa Doumbia no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Starbeers, Daniel Jove, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.