Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lleida Dreams (124313) - Custom Team (435362) » 707725122: T71/R9

Copa 707725122 Información oficial sobre el partido 707725122 en Hattrick

11.01.2023 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 9

Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 0 - 3 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 2 - 0 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Dreams

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rolf Østbø va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Félix Brazete aquest no va estar a l'altura.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Félix Brazete va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Admondas Salininas va disposar d'una bona oportunitat al minut 63, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Llàtzer Vanrell no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Rino Guidugli des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Rolf Østbø va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 82 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Custom Team

Goles Goles

  • 187 Minuto 3 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Custom va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Rudi Català en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Pol Tió va superar per velocitat Admondas Salininas per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Custom va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jan Vives aconseguint el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): El Custom se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 31, en Martí Bonastre va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.