Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Wu-fu (1580949) - racing albertitos (771904) » 707443582: T71/R6

Copa 707443582 Información oficial sobre el partido 707443582 en Hattrick

21.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 6

F.C. Wu-fu Alineación oficial del equipo 'F.C. Wu-fu' en el partido 3 - 0 racing albertitos Alineación oficial del equipo 'racing albertitos ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Wu-fu Alineación oficial del equipo 'F.C. Wu-fu' en el partido 2 - 0 racing albertitos Alineación oficial del equipo 'racing albertitos ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Wu-fu

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cristoph Kleinsorgen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Wu-fu se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 23, Anargiros Magginas va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Michael Merveillie, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 0.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Cristoph Kleinsorgen la va convertir en gol amb un remat de cap en Manel Germán tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 78 el marcador es va actualitzar: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Cristoph Ley va rebre molts aplaudiments. Al minut 15 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Serón al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jan-Henrik Åherberg va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Michael Merveillie gairebé va marcar per a Wu-fu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lennart Robertsson va rematar alt.
  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Nikifor Piechaczek van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Firhun Chihab a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Cristoph Ley de Wu-fu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

racing albertitos

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Firhun Chihab de albertitos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): albertitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però José Abrisqueta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de albertitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Firhun Chihab va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.