Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fufi G.A. (988359) - BAR VEIDER (1433701) » 707443581: T71/R6

Copa 707443581 Información oficial sobre el partido 707443581 en Hattrick

21.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 6

Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido 8 - 7 BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido 1 - 1 BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fufi G.A.

Goles Goles

  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Fufi va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 35 va arribar el 1 - 1 quan en Fabian Oswald va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 80 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Fufi volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 80 van aconseguir marcar quan en Mael Märstetter va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mael Märstetter va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Valerio Decuzzi va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fufi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Daniele Masciadri, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 287 Minuto 86 (Ocasión tiro lejano): El Fufi se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 86, en Willian José Silva Alves va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Einari Kauranen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Fufi.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Valerio Decuzzi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Daniele Masciadri de Fufi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Reinhardt Niebeling en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Fufi, Mehmet Paykoç, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Fufi, Fabian Oswald, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Fufi Willian José Silva Alves no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Reinhardt Niebeling es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.

BAR VEIDER

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gonzalo Zaray encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Manuel Jiménez només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Manuel Jiménez marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafael La Plaza estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gonzalo Zaray, als 6 minuts, va fallar per ben poc.
  • 289 Minuto 33 (Ocasión evento especial): En Rafael La Plaza, al minut 33 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Willian José Silva Alves el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Jotautas Lechovičius va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mario Epure ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomas Fardal de VEIDER amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 108, Jotautas Lechovičius de VEIDER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de VEIDER Kevin Just no va cometre cap error en el seu llançament de penal. James Mawaggali es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de VEIDER, Aleu Pajarel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Marko Tempsch anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a VEIDER.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic 张 (Zhang) 友栋 (Youdong) va clavar el 6 - 6 per a VEIDER amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Gonzalo Zaray va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Reinhardt Niebeling de VEIDER va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.