Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ulex (987975) - CELESTRON (1462106) » 707443480: T71/R6

Copa 707443480 Información oficial sobre el partido 707443480 en Hattrick

21.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 6

Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido 2 - 0 CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido 2 - 0 CELESTRON Alineación oficial del equipo 'CELESTRON' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulex

Goles Goles

  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Ulex va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Aioro Antziarte en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 0.
  • 187 Minuto 53 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Ulex volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 53 van aconseguir marcar quan en Jordi Roca va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CELESTRON. La jugada d'estratègia del Ulex per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iñigo Oillarburu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fabricius Karlas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Aioro Antziarte estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Mauduit Polo Baz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ulex.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jérôme Däwitz al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iñigo Oillarburu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Lorenzo Gurp després que el jugador de Ulex li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

CELESTRON

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): CELESTRON van sortir al contraatac al minut 34, però Christian Daniel Cruz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Nikita Majcen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Raúl Romero Ramos per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Christian Daniel Cruz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Alexandru Arghiuş va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ljubomir Vujević.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de CELESTRON van pujar a rematar. Però en Ljubomir Vujević la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 84, quan un error defensiu va deixar Santi Sáenz Soto completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.