Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suyeisa (1417587) - Hércules CF (1417770) » 707349190: T71/R5

Copa 707349190 Información oficial sobre el partido 707349190 en Hattrick

14.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 5

Suyeisa Alineación oficial del equipo 'Suyeisa' en el partido 3 - 5 Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Suyeisa Alineación oficial del equipo 'Suyeisa' en el partido 0 - 1 Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suyeisa

Goles Goles

  • 114 Minuto 47 (Gol de penalti): Després de 47 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Suyeisa, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Daniel Subotić de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonello Varetti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oliver Timčík va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Luis Montilla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Metodi Roger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Ignacio Ubago de Suyeisa es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Suyeisa, Metodi Roger, col·locà la pilota just a les mans d'en Luis Montilla. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Pablo Ignacio Ubago de Suyeisa va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Suyeisa Juanma Sarrasqueta, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luis Montilla. El marcador continuava 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Oliver Timčík va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.

Hércules CF

Goles Goles

  • 187 Minuto 41 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Hércules volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 41 van aconseguir marcar quan en Leonardo Trigueros va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Philipp Banfi ja els havia advertit que el porter contrari, en Thomas Hersent, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Francisco Sánchez García va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Sandis Ezergailis. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 37, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Thorsten 'El Rifle' Zimmermann de Hércules, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Thomas Hersent en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jesús Garrido anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Hércules.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Óscar Antonio Gutiérrez de Cossio va clavar el 2 - 4 per a Hércules amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Hércules, Omar Davoli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.