Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luperca FC (48726) - MiniYosVO (489140) » 707240089: T71/R4

Copa 707240089 Información oficial sobre el partido 707240089 en Hattrick

07.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 4

Luperca FC Alineación oficial del equipo 'Luperca FC' en el partido 3 - 5 MiniYosVO Alineación oficial del equipo 'MiniYosVO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Luperca FC Alineación oficial del equipo 'Luperca FC' en el partido 1 - 1 MiniYosVO Alineación oficial del equipo 'MiniYosVO' en el partido
Tiene suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luperca FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Luperca contenien la respiració mentre en Martin Špiroch s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Marcos Mariño va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Denis Mallegni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Luperca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 209 Minuto 96 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Adrián Lacoste Rivero? Un error clamorós seu va donar a Noel Caus una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesper Kast es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Vlad Grigoraş va xutar fora per a Luperca, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Luperca, Adrián Lacoste Rivero, col·locà la pilota just a les mans d'en Miko Kääpä. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Marcos Mariño va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Luperca Martin Špiroch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miko Kääpä es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.

MiniYosVO

Goles Goles

  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Mauricio Hernández, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MiniYosVO, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Noel Caus va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Guillermo Flaquer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giovanni de Quant de MiniYosVO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jameson Saint-Julien de MiniYosVO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Giovanni de Quant de MiniYosVO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marcello Bettoni en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de MiniYosVO, Carl-Eric Herbratt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Crispín Jesús anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a MiniYosVO.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Alfonso Rubén Panucco de MiniYosVO va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 5.