Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Pirleria (1581854) - Ribeira do Berbés (119213) » 707240036: T71/R4

Copa 707240036 Información oficial sobre el partido 707240036 en Hattrick

07.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 4

RCD Pirleria Alineación oficial del equipo 'RCD Pirleria' en el partido 6 - 3 Ribeira do Berbés Alineación oficial del equipo 'Ribeira do Berbés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Pirleria Alineación oficial del equipo 'RCD Pirleria' en el partido 3 - 1 Ribeira do Berbés Alineación oficial del equipo 'Ribeira do Berbés' en el partido
Tiene bastante suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Pirleria

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Flip Vlak, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pirleria se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pirleria pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Isasaga va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pirleria va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thomas Millerioux progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Vitaliy Nisin van servir per superar a l'últim defensor, en Iván Fernández. Tot va acabar amb el 4 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Pirleria cantant "Vitaliy Nisin selecció!"
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Flip Vlak va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sean Oakley es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vitaliy Nisin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Ribeira do Berbés

Goles Goles

  • 153 Minuto 39 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de César Jato va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Berbés va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 39.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Palle Drejer el va rematar César Jato amb un magnífic cop de cap que va suposar el 6 - 2.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El 6 - 3 el va apuntar al seu compte particular Tommy Knutsen de Berbés després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 30, quan un error defensiu va deixar Erik Johansson completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.