Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burgo (436667) - Suterranya Warriors (995719) » 707239774: T71/R4

Copa 707239774 Información oficial sobre el partido 707239774 en Hattrick

07.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 4

Burgo Alineación oficial del equipo 'Burgo' en el partido 6 - 7 Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Burgo Alineación oficial del equipo 'Burgo' en el partido 1 - 3 Suterranya Warriors Alineación oficial del equipo 'Suterranya Warriors' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burgo

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Veselin Topalović va descol·locar totalment la defensa contrària i Amadeu Enríquez de Anaya no va perdonar i va marcar el 1 - 0.
  • 111 Minuto 107 (Gol por el centro): Reinert Krautmann s'emportà una gran ovació del públic local al minut 107, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Veselin Topalović va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Gabriele Cannarsa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Lorenzo León Rodrigo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Burgo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bendt Boel de Burgo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sorato da Nóbrega de Burgo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Helmut Wagenblatt.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Helmut Wagenblatt va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Burgo a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Burgo Adrián Marrone no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gabriele Cannarsa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Burgo, Raúl Díaz de Garato, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Burgo Sorato da Nóbrega va intentar enganyar Gabriele Cannarsa amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Amadeu Enríquez de Anaya va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Felipe Zorita, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gabriele Cannarsa va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Burgo i 6 - 6 al marcador.

Suterranya Warriors

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Als 71 minuts de partit, Alfonso Nava de Suterranya va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 102, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Murat Urba es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 41, en un 1 contra 1 amb el porter, però Felipe Zorita va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Murat Urba des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Suterranya creava perill des de la dreta al minut 47, però en Felipe Zorita, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kalle Ruoste desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 274 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Al minut 81, Ildefonso Maragoto de Suterranya va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Gabriele Cannarsa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Suterranya.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Ildefonso Maragoto de Suterranya va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Anastasi Lledó de Suterranya, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Felipe Zorita en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Kalle Ruoste va clavar el 5 - 6 per a Suterranya amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Murat Urba de Suterranya anava molt fort i col·locat però Felipe Zorita no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Suterranya Karol Podgórski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Felipe Zorita es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.