Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Vayadolor C. F. (308053) - lerdos (437813) » 707239751: T71/R4

Copa 707239751 Información oficial sobre el partido 707239751 en Hattrick

07.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 4

Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido 5 - 6 lerdos Alineación oficial del equipo 'lerdos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido 4 - 1 lerdos Alineación oficial del equipo 'lerdos' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Vayadolor C. F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Benigno Sarmiento ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pucela es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 102 (Gol de contra por el centro): El Pucela era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Benigno Sarmiento va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Pucela per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Sergi Casellas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Pucela va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aurken Ziganda en un 1 contra 1 amb el porter Nikolas Kanatas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Sergi Casellas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nikolas Kanatas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Pucela va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Benigno Sarmiento va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 105 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pucela van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Tortosa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Joaquín Arnalich de Pucela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Salva Gallarza anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Pucela.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Iván Sanz, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nikolas Kanatas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pucela i 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Asis Aztarain de Pucela va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Aurken Ziganda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Pucela, Benigno Sarmiento, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.

lerdos

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 58 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Korey Wenzel de lerdos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Al minut 98 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a lerdos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Burhan Mazhar.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Artem Golubtsov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 274 Minuto 67 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 67 la va desaprofitar Zaid Ashraf de lerdos, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artem Golubtsov de lerdos es va emportar una amonestació al minut 100 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Zaid Ashraf de lerdos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fausto Sarracino en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de lerdos, Nikolas Kanatas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de lerdos Tobias Pettersson no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fausto Sarracino es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de lerdos Artem Golubtsov, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fausto Sarracino. El marcador continuava 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Korey Wenzel de lerdos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fausto Sarracino en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.