Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rauxa F.C (309557) - FC Topornices (1364859) » 707239700: T71/R4

Copa 707239700 Información oficial sobre el partido 707239700 en Hattrick

07.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 4

Rauxa F.C Alineación oficial del equipo 'Rauxa F.C' en el partido 1 - 5 FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rauxa F.C Alineación oficial del equipo 'Rauxa F.C' en el partido 1 - 2 FC Topornices Alineación oficial del equipo 'FC Topornices' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,8 % 67,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rauxa F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rauxa van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vlad Triculescu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Alessandro Petruni va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 23, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alkinoos Pantazopoulos va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Elia Tilja va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rauxa.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Rauxa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vlad Triculescu en un 1 contra 1 amb el porter Carmelo Ventura Rodríguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mike Cully s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

FC Topornices

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Alberto Desprat de Topornices va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): Topornices agafava avantatge al minut 58 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Francisco Eguarás amb mestria.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Topornices. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Alberto Desprat xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Javier Garavito de Topornices va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Diego Torres Moreno va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Topornices, Jesús Vallejo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Topornices van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hatz Larratza va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Topornices van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Silo Hipólito des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hatz Larratza de Topornices va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.