Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keko's eleven (1372403) - Inter de Bunker (311579) » 707239666: T71/R4

Copa 707239666 Información oficial sobre el partido 707239666 en Hattrick

07.12.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 4

Keko's eleven Alineación oficial del equipo 'Keko's eleven' en el partido 5 - 6 Inter de Bunker Alineación oficial del equipo 'Inter de Bunker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Keko's eleven Alineación oficial del equipo 'Keko's eleven' en el partido 1 - 3 Inter de Bunker Alineación oficial del equipo 'Inter de Bunker' en el partido
Tiene mucha potra 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keko's eleven

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Passat el minut 15 de joc, Peter Lingerfelt facilitava les coses al Keko's amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Muzaffar Yazdonov va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 76.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Passats 93 minuts, Casimiro Caprio, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Keko's es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Fabio Farnese del Keko's ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Youkai Wienholts va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marcello Tatti va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tirso Marey. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fabio Farnese va estar a punt d'acabar en gol al minut 111, però el porter visitant Maciej Ścieślicki va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Keko's Tirso Marey va intentar enganyar Maciej Ścieślicki amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Marcello Tatti de Keko's va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Casimiro Caprio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Keko's.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Keko's, Peter Lingerfelt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Berenguer Ferrer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Maciej Ścieślicki va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Keko's i 5 - 6 al marcador.

Inter de Bunker

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, Inter es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alejandro Mellado es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 65, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Justino Elezgueta es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 138 Minuto 109 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sedrick Carsldotter arribés a peus de Justino Elezgueta, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Inter el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Dominique Boué, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francesc Arderiu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francesc Arderiu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Inter Tor-Leif Skogén no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dominique Boué es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Maciej Ścieślicki de Inter, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dominique Boué en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Trần Phúc Hoán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sedrick Carsldotter de Inter anava molt fort i col·locat però Dominique Boué no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.