Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Senyera FC (1417151) - A velas vir (47923) » 707087432: T71/R3

Copa 707087432 Información oficial sobre el partido 707087432 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 3

erdenbow Alineación oficial del equipo 'erdenbow' en el partido 7 - 6 A velas vir Alineación oficial del equipo 'A velas vir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
erdenbow Alineación oficial del equipo 'erdenbow' en el partido 1 - 1 A velas vir Alineación oficial del equipo 'A velas vir' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,4 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

erdenbow

Goles Goles

  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del erdenbow amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Alfredo Ioyaga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 115 Minuto 92 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Miguel Galves no va poder aturar Gellért Sárándi de erdenbow, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 92 el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del erdenbow van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Vázquez Herrero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gellért Sárándi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Nicolas Boulanger anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a erdenbow.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de erdenbow, Afan Turbić, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Diego Jansen de erdenbow anava molt fort i col·locat però Fabián Maldonado no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Gellért Sárándi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En José Lourenço Cartaxo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a erdenbow.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Giuseppe Sarno de erdenbow, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabián Maldonado en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.

A velas vir

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jesús Marín Marín va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Javier Urroz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 106 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 106 minuts Luis Itruburu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sławek Cichowicz al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Sebastián Augusto Hermida quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de velas Owen Carter no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Clemente Barcia de Mera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sławek Cichowicz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Abel Coll de velas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Clemente Barcia de Mera en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de velas Luis Itruburu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Clemente Barcia de Mera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de velas Mustafa Redžović, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Clemente Barcia de Mera. El marcador continuava 6 - 6.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de velas Fabián Maldonado va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.