Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaCagáLaPaloma (120681) - Guspira (1433859) » 707087172: T71/R3

Copa 707087172 Información oficial sobre el partido 707087172 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 3

Bowser Alineación oficial del equipo 'Bowser' en el partido 3 - 2 Mario y Luigi Fontaneros Club 2.0 Alineación oficial del equipo 'Mario y Luigi Fontaneros Club 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bowser Alineación oficial del equipo 'Bowser' en el partido 6 - 2 Mario y Luigi Fontaneros Club 2.0 Alineación oficial del equipo 'Mario y Luigi Fontaneros Club 2.0' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bowser

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bruno Felpeto, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bowser pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel de Armas va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 65 (Ocasión de falta): Amb 65 minuts disputats, Eloy Fernández Romero gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Seran Borreiro va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Seran Borreiro al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eloy Fernández Romero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Mario y Luigi Fontaneros Club 2.0

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Als 57 minuts de partit, Ľubomír Kožej de M & L va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 125 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Nazareno Llop va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 71. 2-1.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): M & L van mostrar una bona compenetració quan al minut 79 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Stanislav Šeba va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Paco Viamonte-Navarra hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stanislav Šeba havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Stanislav Šeba va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ernesto Zalvide, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Ľubomír Kožej va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ernesto Zalvide va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 208 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Knut Langaas de M & L va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Nazareno Llop que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bledar Dilo de M & L la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.