Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XENEISEPRO (1415450) - Athletic Santanyi (1333975) » 707087112: T71/R3

Copa 707087112 Información oficial sobre el partido 707087112 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 3

XENEISEPRO Alineación oficial del equipo 'XENEISEPRO' en el partido 1 - 3 Athletic Santanyi Alineación oficial del equipo 'Athletic Santanyi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XENEISEPRO Alineación oficial del equipo 'XENEISEPRO' en el partido 0 - 1 Athletic Santanyi Alineación oficial del equipo 'Athletic Santanyi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XENEISEPRO

Goles Goles

  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de XXPRO va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Oriol Hinojosa, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de XXPRO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Oriol Hinojosa va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Oriol Hinojosa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el XXPRO sortien al contraatac. La falta llançada per Jairo Ardiles va sortir força alta sense massa perill.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mattia Buonomo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a XXPRO, però el xut de Oriol Hinojosa va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 胡 (Hu) 崇贵 (Chonggui) de XXPRO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Athletic Santanyi

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Mikhail Afonin va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 18 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 18 pels visitants. En Mikhail Afonin va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, Athletic va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mikhail Afonin.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 69 (Ocasión de falta): Gabriel Brito va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Mikhail Afonin que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.