Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaén N.P. (48489) - Atletico Sarnano (994527) » 707087021: T71/R3

Copa 707087021 Información oficial sobre el partido 707087021 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 3

Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido 3 - 1 Atletico Sarnano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sarnano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido 1 - 2 Atletico Sarnano Alineación oficial del equipo 'Atletico Sarnano' en el partido
Tiene suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaén N.P.

Goles Goles

  • 115 Minuto 27 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Carlos Nájera Blasco no va poder aturar Darrell Eliopoulos de Jaén, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 27 el 1 - 0.
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Jaén va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Luis María Jerez rematés de volea a la xarxa. El 2 - 0 pujava al marcador al minut 37.
  • 141 Minuto 64 (Gol de contra por el centro): Jaén va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 64, quan Stephan Elsasser, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Daniel Georgiev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jaén se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Jaén van sortir al contraatac al minut 31, però Damián Oscoy va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andrés Cueva. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jaén va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Genulis Lukšis va sortir per sobre el travesser.

Atletico Sarnano

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Semeno Jauregiarraburua va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Atletico va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Nathan Barrow que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Garry Leask va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Carlos Nájera Blasco des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 47, quan un error defensiu va deixar Bengt-Göran Mård completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 72 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.