Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berzotas (47973) - HBC FC (47873) » 707086742: T71/R3

Copa 707086742 Información oficial sobre el partido 707086742 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 3

Berzotas Alineación oficial del equipo 'Berzotas' en el partido 6 - 2 F.C Captusaurus Alineación oficial del equipo 'F.C Captusaurus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Berzotas Alineación oficial del equipo 'Berzotas' en el partido 9 - 0 F.C Captusaurus Alineación oficial del equipo 'F.C Captusaurus' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berzotas

Goles Goles

  • 113 Minuto 14 (Gol por la derecha): Després de 14 minuts de partit, Diego Fornos igualava per Berzotas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Berzotas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Eduardo Fuertes que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Diego Fornos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Berzotas.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miguel Rincón va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Berzotas va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gait van Ierschot, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Berzotas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Diego Fornos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Miguel Rincón, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Diego Fornos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Berzotas ho intentava per la dreta per mitjà de Diego Fornos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

F.C Captusaurus

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kwasi Wongsodjiwo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Captusaurus.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Captusaurus. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Kwasi Wongsodjiwo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Carlos Jiménez Xixona ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.