Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Faecis (989374) - DESPERTAFERRO FC (801659) » 707085254: T71/R3

Copa 707085254 Información oficial sobre el partido 707085254 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 3

Inter Faecis Alineación oficial del equipo 'Inter Faecis' en el partido 1 - 2 DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Faecis Alineación oficial del equipo 'Inter Faecis' en el partido 2 - 0 DESPERTAFERRO FC Alineación oficial del equipo 'DESPERTAFERRO FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Faecis

Goles Goles

  • 121 Minuto 105 (Gol por el centro): Al minut 105 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Borja Pamplona ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Faecis es posava per davant 1 a 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikolai Aaby de Faecis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Rivero Pastor de Faecis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Nikolai Aaby de Faecis anava molt fort i col·locat però Valentino Panuccio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Faecis Gabriel Mancilla va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat David Rubio xutant per a Faecis va fer anar la pilota just on la volia, però Valentino Panuccio, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José Rivero Pastor va xutar fora per a Faecis, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Faecis Borja Pamplona, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Valentino Panuccio. El marcador continuava 1 - 2.

DESPERTAFERRO FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 111 (Gol por el centro): Als 111 minuts de partit, Alberto Monzón de DESPERTAFERRO va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de DESPERTAFERRO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 5 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Torcuato Ruiz Sáenz, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): DESPERTAFERRO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 18, però Domingo Uh va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Tonni Just era fer passades de llarga distància. Al minut 31 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Friedrich-Wilhelm Plantz però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DESPERTAFERRO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aníbal Marval va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Friedrich-Wilhelm Plantz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DESPERTAFERRO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DESPERTAFERRO, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Alberto Monzón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Aníbal Marval de DESPERTAFERRO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de DESPERTAFERRO, Tonni Just, col·locà la pilota just a les mans d'en Matisse Martial. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Friedrich-Wilhelm Plantz va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de DESPERTAFERRO a la tanda de penals: 1 - 2!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Valentino Panuccio de DESPERTAFERRO va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DESPERTAFERRO Gabi Oţetaru va intentar enganyar Matisse Martial amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.