Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tigres C.F. (118961) - Guided by Voices (995076) » 706987967: T71/R2

Copa 706987967 Información oficial sobre el partido 706987967 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Tigres C.F. Alineación oficial del equipo 'Tigres C.F.' en el partido 2 - 3 Guided by Voices Alineación oficial del equipo 'Guided by Voices' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tigres C.F. Alineación oficial del equipo 'Tigres C.F.' en el partido 0 - 1 Guided by Voices Alineación oficial del equipo 'Guided by Voices' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tigres C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Amrus Slaoui de Tigres es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 40 gràcies a la jugada de Amrus Slaoui, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús Ortega Iniesta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): El Tigres va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En José Pirez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Tigres per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 66, quan Jesús Ortega Iniesta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Norino Sáenz Treviño va superar els defenses rivals per velocitat al minut 75 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 105 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tigres, l'equip va recuperar la pilota al minut 105 i va contraatacar. En Jesús Ortega Iniesta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Guided by Voices

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Gonzalo Férez va llençar el penal ras arran de pal.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Ralf Jaros va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 47.
  • 172 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pablo Sastre quedar desmarcat i marcar per a Guided al minut 103. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Prospèr Espuñes va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José Montaño, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Prospèr Espuñes es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Ralf Jaros de Guided, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Guided que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Harnisch, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Guided va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Montaño va desviar el xut final de Gonzalo Férez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 104 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rafael del Puerto. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.