Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mas Agusto Que Un Arbusto (310971) - Coruña Hércules (125701) » 706987923: T71/R2

Copa 706987923 Información oficial sobre el partido 706987923 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 4 - 0 Coruña Hércules Alineación oficial del equipo 'Coruña Hércules' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 8 - 0 Coruña Hércules Alineación oficial del equipo 'Coruña Hércules' en el partido
Es un cenizo 8.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Agusto Que Un Arbusto

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar César Faria, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Arbusto se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Helmut Gratz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Saúl Melida es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en César Faria va augmentar l'avantatge de Arbusto a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Arbusto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Guillermo Aníbal Rochi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Samuel Reyna al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan César Faria va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Wilfred Kroon gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Samuel Reyna va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 63 podia haver acabat en gol, però Samuel Reyna va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Coruña Hércules

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hércules Francisco Gallinato quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gerard Querol l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Francisco Valmaseda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hércules que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pedro Credenza va fer al minut 81 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Argain Apaolatza, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.