Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAYER DE ÑUGUES (308730) - VILACRAKS (1598554) » 706987859: T71/R2

Copa 706987859 Información oficial sobre el partido 706987859 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

BAYER DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYER DE ÑUGUES' en el partido 3 - 4 VILACRAKS Alineación oficial del equipo 'VILACRAKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BAYER DE ÑUGUES Alineación oficial del equipo 'BAYER DE ÑUGUES' en el partido 2 - 0 VILACRAKS Alineación oficial del equipo 'VILACRAKS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAYER DE ÑUGUES

Goles Goles

  • 110 Minuto 53 (Gol de falta): Al minut 53, ÑUGUES van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Marco Totori va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ÑUGUES a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Liberto Mendes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Al minut 63, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Willian Borahel es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Rien Cooremans de ÑUGUES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de ÑUGUES, Willian Borahel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de ÑUGUES Fereydoun Masjedjameyi va intentar enganyar Pablo Deyna amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Konstantin Oshavkovski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a ÑUGUES.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ÑUGUES Rubén Virgil, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pablo Deyna. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Liberto Mendes de ÑUGUES va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.

VILACRAKS

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, VILACRAKS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rüdiger Stötzer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Rüdiger Stötzer va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Radosz Nolbert va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alin-Ioan Răducă, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): En Radosz Nolbert va fer una ràpida incursió al minut 35, però en Konstantin Oshavkovski no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de VILACRAKS, l'equip va recuperar la pilota al minut 94 i va contraatacar. En Hansjürgen Menzel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Despí es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Carlos Borja de VILACRAKS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de VILACRAKS, Valerio Chúa, col·locà la pilota just a les mans d'en Alin-Ioan Răducă. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de VILACRAKS Pablo Deyna no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alin-Ioan Răducă es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Juan Carlos Borja de VILACRAKS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alin-Ioan Răducă en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Rüdiger Stötzer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alin-Ioan Răducă va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de VILACRAKS i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Arsham Chaman va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.