Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AROSA CD ABUELOS (1419150) - Dream killers andalucía (1600130) » 706987390: T71/R2

Copa 706987390 Información oficial sobre el partido 706987390 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Arroyo 2001 Alineación oficial del equipo 'Arroyo 2001' en el partido 5 - 2 Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arroyo 2001 Alineación oficial del equipo 'Arroyo 2001' en el partido 3 - 1 Dream killers andalucía Alineación oficial del equipo 'Dream killers andalucía' en el partido
Tiene suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arroyo 2001

Goles Goles

  • 187 Minuto 31 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Arroyo va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Albentosa Recasens en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 0.
  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Arroyo va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 60 va arribar el 2 - 0 quan en Siro Concieiro va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Grzegorz Gapiński! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Uhagón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Arroyo va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Albentosa Recasens va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Arroyo va deixar en bona posició a en Ignacio Uhagón per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Arroyo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yohan Laurence va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jefferson Gabriel Ambé.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yohan Laurence va estar a punt d'acabar en gol al minut 94, però el porter visitant Jefferson Gabriel Ambé va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Al minut 100 es va veure una gran oportunitat per a Arroyo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ivan Vuksanović, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gismar Holzkoppel de Arroyo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jefferson Gabriel Ambé en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Arroyo Níger Miguel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jefferson Gabriel Ambé es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Arroyo, Ricardo Soldevilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.

Dream killers andalucía

Goles Goles

  • 105 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Aki-Matti Marikainen rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Valentin-Mihai Mişin, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Jérôme Bastien va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Aki-Matti Marikainen gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jérôme Bastien va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Valentin-Mihai Mişin, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jerry Crisp ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petru Vrăbioiu de andalucía la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denys Nivoix de andalucía es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Denys Nivoix va xutar fora per a andalucía, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Stancho Lazarov de andalucía va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Koni Reynaud de andalucía va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 2.