Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Star Wolf (49335) - MANOLAKIS C.F (1455707) » 706987276: T71/R2

Copa 706987276 Información oficial sobre el partido 706987276 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Star Wolf Alineación oficial del equipo 'Star Wolf' en el partido 6 - 3 MANOLAKIS C.F Alineación oficial del equipo 'MANOLAKIS C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Star Wolf Alineación oficial del equipo 'Star Wolf' en el partido 4 - 0 MANOLAKIS C.F Alineación oficial del equipo 'MANOLAKIS C.F' en el partido
Tiene suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Star Wolf

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Antonio Bisbal igualava per Star en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Gonzalo Cortesero de Star empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats van embogir quan en Francesco Borselli va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Star.
  • 124 Minuto 95 (Gol de penalti): Star va posar-se per davant 4 - 3 al minut 95, quan Ralf Michael Grönhöker va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 96 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Star va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zacaries Curull progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.
  • 131 Minuto 98 (Gol por el centro): Al minut 98 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Toni Salandini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 3 per a Star.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Patrice Richart! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Star va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 67 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Cortesero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Zacaries Curull arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Star ho intentava per la dreta per mitjà de Gonzalo Cortesero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Borselli de Star va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piotr Trzmielewski de Star amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Bisbal de Star la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MANOLAKIS C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 3 minuts, el tirador de faltes del MANOLAKIS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marcos Ruiz de Viana, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Herculano José Arce es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 90, quan Daniel Montenegro va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jorge Meléndez Valdés va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcos Ruiz de Viana rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Marcos Ruiz de Viana quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 252 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jorge Meléndez Valdés ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.