Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulgara C.F. (1581077) - Seattle Supercovid (487152) » 706987252: T71/R2

Copa 706987252 Información oficial sobre el partido 706987252 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Pulgara C.F. Alineación oficial del equipo 'Pulgara C.F.' en el partido 1 - 3 Seattle Supercovid Alineación oficial del equipo 'Seattle Supercovid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pulgara C.F. Alineación oficial del equipo 'Pulgara C.F.' en el partido 3 - 1 Seattle Supercovid Alineación oficial del equipo 'Seattle Supercovid' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulgara C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Marijan Luttenberger trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marijan Luttenberger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Maksime Ivaniadze va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 25, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Seth van der Tweel no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Waldemar Tarnawa va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 51 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Orest Dryzek va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 52 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Seattle Supercovid

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): El Seattle era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Vitaliy Sibirkin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Tönnies Kronabitter era molt més ràpid que el defensa Maksime Ivaniadze. Al minut 32, el jugador de Seattle va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Al minut 33 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Seattle, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ahmed Çakır va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Seattle, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Vitaliy Sibirkin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.