Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oviedo Club Futbol (1421410) - fc supernaka (775701) » 706987067: T71/R2

Copa 706987067 Información oficial sobre el partido 706987067 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 5 - 4 La Charka Alineación oficial del equipo 'La Charka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido 2 - 4 La Charka Alineación oficial del equipo 'La Charka' en el partido
Tiene bastante suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,3 % 3,0 % 79,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oviedo Club Futbol

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Daniel Drăgoi de Oviedo va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Pedro Omaña, que no va perdonar.
  • 110 Minuto 78 (Gol de falta): Miguel Ángel Ramírez va aconseguir l'empat per a Oviedo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Eduardo Calzadilla va donar a Oviedo un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 141 Minuto 95 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Oviedo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 4 mitjançant en Alberto Nieto.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a Oviedo va ser Rafael Abenia.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Charka. La jugada d'estratègia del Oviedo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Romelio Recio Martín va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 17 quan Eduardo Calzadilla de Oviedo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

La Charka

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Szymon Krzywiecki que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Mariusz Maryniak que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Szymon Krzywiecki, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 89.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): Charka agafava avantatge al minut 93 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Szymon Krzywiecki amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Laurent Mignot va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bartolomeo Salas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 225 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Murat Can Sargan va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Charka que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Bross, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Szymon Krzywiecki de Charka va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 94 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.