Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POZO ALMERÍA CD (123681) - Festucs F.C. (48622) » 706986560: T71/R2

Copa 706986560 Información oficial sobre el partido 706986560 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

U.E. Tossa Alineación oficial del equipo 'U.E. Tossa' en el partido 2 - 3 Festucs F.C. Alineación oficial del equipo 'Festucs F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E. Tossa Alineación oficial del equipo 'U.E. Tossa' en el partido 1 - 4 Festucs F.C. Alineación oficial del equipo 'Festucs F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Tossa

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tossa una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Dario Martins, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 57.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Després de 79 minuts de partit, Dario Martins igualava per Tossa en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Irving Oviedo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Tossa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dario Martins en un 1 contra 1 amb el porter Alexandru Gugui, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Tossa van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 37 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jurie Karsodimedjo no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Irving Oviedo de Tossa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Festucs F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En András Tarapcsik donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb 67 minuts jugats, Budzisław Braszka de Festucs va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Quirin Bachtold que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Festucs.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Festucs va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hj Abu bin Zaim va desviar el xut final de Jorge Terrona Soto després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Veeti Kirjonen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Festucs quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Andrey Dorosh va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Quintín Estor va fer al minut 70 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Budzisław Braszka, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oliver Bachleitner va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Thoriq Suhud va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.