Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. playamero (434986) - Atletico de Barajas (772465) » 706986333: T71/R2

Copa 706986333 Información oficial sobre el partido 706986333 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

f.c. playamero Alineación oficial del equipo 'f.c. playamero' en el partido 2 - 3 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c. playamero Alineación oficial del equipo 'f.c. playamero' en el partido 1 - 2 Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. playamero

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Zbigniew Scherfchen al minut 20, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al playamero i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del playamero s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ernesto Moro que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 80 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ernesto Moro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Fabio Filieri va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ramón Ruiz Aledo no va ser aprofitada per en Andrej Tabaković que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Atletico de Barajas

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 23 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marcus Feldmann de Barajas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Roxelio Rábade donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Barajas va ser finalitzada des de l'esquerra per Andy Alpner al minut 98. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Klement Paľko ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Eduardo Ubaldez va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Fabián Malavé, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Esteve 'Impredecible' Bel va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ramón Ruiz Aledo va xutar a fora.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Esteve 'Impredecible' Bel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Klement Paľko al minut 82 semblava entrar, però Vitaliano Bertolo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Barajas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Andy Alpner va quedar-se sol davant el porter Vitaliano Bertolo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Al minut 93, un refús desafortunat de Vitaliano Bertolo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eduardo Ubaldez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Reig de Barajas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Víctor Reig de Barajas es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 68.