Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stcube team (122760) - ATK Getafe (772368) » 706985739: T71/R2

Copa 706985739 Información oficial sobre el partido 706985739 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Stcube team Alineación oficial del equipo 'Stcube team' en el partido 0 - 2 ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stcube team Alineación oficial del equipo 'Stcube team' en el partido 1 - 1 ATK Getafe Alineación oficial del equipo 'ATK Getafe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,5 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stcube team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 107 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Paolo Crosta va fer al minut 107 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Arsenio Labayen Aranzabe, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

ATK Getafe

Goles Goles

  • 142 Minuto 113 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Itsusko Antxieta de Getafe va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 117 (Gol por el centro): Vindio Gordoncillo de Getafe va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 117. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Getafe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gunnar Holm, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gunnar Holm que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Getafe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Riko Litmanen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Getafe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Itsusko Antxieta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): El Getafe va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 70 amb un llançament de falta perillós. En Vindio Gordoncillo però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 286 Minuto 116 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 116, un contraatac del Getafe no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gyula Vágréti perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Pedro Ignacio Quintero de Getafe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.