Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. La Tosca (120227) - Atletico Legendario (1459500) » 706984533: T71/R2

Copa 706984533 Información oficial sobre el partido 706984533 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

F.C. La Tosca Alineación oficial del equipo 'F.C. La Tosca' en el partido 9 - 7 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C. La Tosca Alineación oficial del equipo 'F.C. La Tosca' en el partido 4 - 5 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
Tiene una suerte increíble 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,4 % 46,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Tosca

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Salvatore Silver, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Anthony Spruce va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 112 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Tosca equilibrava la balança al minut 106. En Christian Santander, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alessandro Balistreri va ser clau en la jugada d'atac de Tosca al minut 10, quan ell mateix va fer una passada brutal a Christian Santander, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Tosca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vitorino Benevides, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84, Miklós Vasas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Salvatore Silver! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christian Santander.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Tosca, Damiano Gimondo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Tosca Patrik Čacký no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Noud Knijn es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Benjamin Brousseau va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Christian Santander anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 6 per a Tosca.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): 赵 (Zhao) 轩奇 (Xuanqi) de Tosca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Noud Knijn en un bon llançament des del punt fatídic. 9 - 7.

Atletico Legendario

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alessandro Sonderegger.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Costică Pârjolea que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 125 Minuto 85 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Costică Pârjolea va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 3 - 2 al minut 85.
  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Gerold Schoenbeck marqués l'empat. Al minut 87 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 174 Minuto 98 (Gol de penalti): Gerold Schoenbeck va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 98 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Legendario va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Rikard Rasch va quedar-se sol davant el porter Damiano Gimondo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alessandro Sonderegger es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Alessandro Sonderegger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Legendario va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eduardo Manuel Serrano Crespo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Alessandro Sonderegger sol davant la porteria al minut 86, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 280 Minuto 101 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 101 per Gerold Schoenbeck va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerold Schoenbeck de Legendario la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rikard Rasch de Legendario va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Rikard Rasch de Legendario va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Costică Pârjolea de Legendario anava molt fort i col·locat però Damiano Gimondo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Symeon Żyśko de Legendario va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 6.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Cristian Groza va clavar el 8 - 7 per a Legendario amb una precisió mil·limètrica.